Австралија направена едноставна

Доселувањето во Австралија е желба за многу луѓе ширум светот. Луѓето доаѓаат во Австралија да работат, да студираат, да патуваат и да се обединат со семејството. Австралиската програма за имиграција е посветена на нудење патишта за луѓето да живеат и работат во Австралија од краткорочни сместувања до постојан престој и евентуално австралиско државјанство.

 

Ние покриваме сè што треба да знаете од опциите што ви се достапни во Австралија, која виза ќе ви треба, како да ја добиете вашата виза, да најдете работа или универзитет, најдобрите места за живеење во Австралија и Сервисирано сместување, директно до практичноста на поставување на вашето банкарство, наоѓање место за живеење и запишување на вашите деца во локално австралиско училиште.

 

Се надеваме дека наскоро ќе ви посакаме добредојде во Австралија.

прегледи-лизгач2

Australia Made Simple има една цел: да ги остварите вашите австралиски соништа. За да одредите дали имате право да се преселите во Австралија, земете го нашиот БЕСПЛАТНО ОЦЕНУВА VЕ НА ВИЗА 

 

Стотици илјади луѓе секоја година се преселуваат во Австралија за да живеат, работат, студираат или подолго патување (како што се работните празници). Вие би можеле да ги исполнувате условите.