Australia e bërë e thjeshtë

Emigrimi në Australi është një dëshirë për shumë njerëz në mbarë botën. Njerëzit vijnë në Australi për të punuar, studiuar, udhëtuar dhe ribashkuar me familjen. Programi i imigracionit në Australi është i përkushtuar për të ofruar rrugë për njerëzit për të jetuar dhe punuar në Australi nga vendosjet afatshkurtra deri te qëndrimi i përhershëm dhe shtetësia eventuale australiane.

 

Ne mbulojmë gjithçka që duhet të dini nga opsionet që keni në dispozicion në Australi, cila vizë do t'ju nevojitet, si të merrni vizën tuaj, gjetjen e një pune ose universiteti, vendet më të mira për të jetuar në Australi dhe Akomodimi me Shërbim, deri te praktikat e konfigurimit të bankës suaj, gjetjes së një vendi për të jetuar dhe regjistrimit të fëmijëve tuaj në një shkollë lokale australiane.

 

Shpresojmë t'ju mirëpresim së shpejti në Australi.

komente-rrëshqitës2

Australia Made Simple ka një qëllim: Të realizojë ëndrrat tuaja australiane. Për të përcaktuar nëse keni të drejtë të transferoheni në Australi, merrni faqen tonë VLERSIMI I VIZAVE FALAS 

 

Qindra mijëra njerëz lëvizin në Australi çdo vit për të jetuar, punuar, studiuar ose udhëtime të gjata (të tilla si pushimet e punës). Ju mund të kualifikoheni.